Куля-сюрприз

Куля-сюрприз - це не просто куля великого розміру, але і спосіб здивувати всіх присутніх.

Куля-сюрприз діаметром 80 см всередині якого знаходиться близько сотні маленьких куль плюс конфетті, можна закріпити під стелею, де куля сюрприз висить протягом усього свята, а в певний момент відбувається вибух кулі сюрпризу та отримується ефект салюту з безлічі маленьких кульок і конфетті, а також яскравими емоціями. Хіба це не диво? .. маленький салют на честь вашого свята. 

Використавши кулю-сюрприз великого розміру можна, наприклад, зробити урочисте відкриття будь яого свята, або прикрасити святковим салютом з маленьких кульок перший танець молодих на весіллі.

Аеромагіє пропонує декілька варіантів наповнення кулі-сюрпризу:

  наповнювач вартість
в середині кулі-сюрприз конфеті у формі пямукутників або сердечка 250 грн.
в середині кулі-сюрприз 100 маленьких кульок діаметром 5 - 7 см. 300 грн.
в середині кулі-сюрприз 100 маленьких кульок діаметром 5 - 7 см. + конфеті (метафан) у формі прямокутничків розміром 2 см. на 5 см. або у формі сердечок розміром 5 см. на 5 см. 350 грн.

Вибух кулі-сюрприз відбувається за допомогою електронного детонатора (Вартість детонатора200 грн.) на відстані, або за допомогою гострого предмета при контакті з кулею.  Доступні кольори для замовлення: прозорий, білий, рожевий, малиновий, синій, голубий, жовтий, помаранчевий, зелений, салатовий, червоний, фіолетовий, морська хвиля, срібний, золотий.